FÖOLDAL TERMÉKEK GYIK TECHNOLÓGIA KAPCSOLAT

TAKTIKAI VÉDŐMELLÉNYEK

A katonai és taktikai rendészeti testületek tagjai számára, akiknek a legmagasabb szintű védelemre van szükségük, az “EnGarde Patrol”, az “EnGarde Leopard” és az “EnGarde Panther” modelleket fejlesztettük ki. A mellények gyártása során felhasznált Dyneema® a garancia arra, hogy a termékek maximális, kompromisszumok nélküli védelmet nyújtsanak. A mellények legfontosabb jellemzői a rohamfegyverek („assault rifle”) elleni védelem és a nagyobb testtakarási terület.


EnGarde Patrol

Cégünk EnGarde Patrol mellénye ideális a rendőrségi állomány azon tagjai számára, akiknek alkalmanként magasabb szintű védelemre van szükségük gyors sorozatlövésekkel, illetve gépfegyveres fenyegetésekkel szemben. Az EnGarde Patrol két könnyen hozzáférhető külső zsebbel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik merev védőlemezek behelyezését. Ezek a lemezek maximális védelmet nyújtanak huzagolt lőfegyverekből leadott lövésekkel szemben. A lemezek révén a használó viszonozni is tudja a tüzet a becsapódást követően. Az új, eltávolítható SMART™ oldalszíj rendszer maximális állíthatóságot biztosít, cégünk AirFlow™ elnevezésű, hálószerű anyaga pedig a mellény egész napos viselését hűvösebbé, szárazabbá és kényelmesebbé teszi.
Specifikáció

Elérhető ballisztikai csomagok: ENGARDEII-ULTRA™, ENGARDEIIIA-ULTRA™, vagy ENGARDEIIIA-MT-PRO
A huzat anyaga: Nagy teherbírású Cordura®
NIJ védelmi szintek: II, IIIA, III vagy IV
Súly (közepes méret): 1,6 kg / 3,3 lbs a II+ NIJ Szint esetén
1,9 kg / 4,3 lbs a IIIA+ NIJ Szint esetén
4,25 kg / 10 lbs két db. III Szintű betét esetén
7,25 kg / 16,5 lbs két db. IV Szintű betét esetén
Szín: Tengerészkék
Kiegészítők: TitanSkin™ Szúrásálló panelek, ENGARTEX™ lágy sérülésvédő („Soft Trauma”) panelek és SteelSkin™ szúrásálló panelEnGarde Leopard

Az EnGarde Leopard cégünk legújabb rohammellénye taktikai egységek tagjai számára. A mellény kialakítása lehetővé teszi MOLLE („modulrendszerű könnyű teherhordó egységek”; „Modular Lightweight Load-carrying Equipment”) kényelmes felrakását – anélkül, hogy ez a ballisztikai védelem vagy a mobilitás rovására menne. Az EnGarde Leopard külső oldalszíjakkal van ellátva, amelyek gyors és könnyű hozzáférést tesznek lehetővé. A mellső és hátsó külső lemezzsebek lehetővé teszik a III Szintű és IV Szintű merev védőbetétek elhelyezését. A nagy teherbírású huzaton mellső és hátsó Velcro felrakási pontok vannak kialakítva, ahol 5cm x 25cm-es azonosító lapokat lehet elhelyezni. Az EnGarde Leopard opcionálisan torok-, lágyék- és bicepszvédelmet is kínál.
Specifikáció

Elérhető ballisztikai csomagok: ENGARDEIIIA-ULTRA
A huzat anyaga: Nagy teherbírású Cordura®
NIJ védelmi szintek: IIIA, III vagy IV
Súly (közepes méret): 2,8 kg / 6,6 lbs merev védőbetétek nélkül
5,3 kg / 12,1 lbs két db. III Szintű betét esetén
8,6 kg / 19 lbs két db. IV Szintű betét esetén
Szín: Tengerészkék
Kiegészítők: Levehető torokvédő, lágyékvédő, felkarvédőkEnGarde Panther

Cégünk gyakorlatban is kipróbált EnGarde Panther modellje taktikai rendőrségi mellény, amely egyszerre nyújt maximális védelmet és páratlan mobilitást. A mellény ’IIIA’ NIJ Szintű védelmet biztosít. A védelmi szint ’III’ vagy ’IV’ NIJ Szintűre növelhető merev védőlemeznek elöl és hátul történő behelyezésével. A mellényen levehető nyak-/vállvédő van.
Specifikáció

Elérhető ballisztikai csomagok: ENGARDEIIIA-ULTRA
A huzat anyaga: Nagy teherbírású Cordura®
NIJ védelmi szintek: IIIA, III vagy IV
Súly (közepes méret): 4,3 kg / 9,9 lbs (mellény, nyak-/váll + lágyékvédelemmel)
7,1 kg / 16,1 lbs két db. III Szintű betét esetén
9,9 kg / 22,3 lbs két db. IV Szintű betét esetén
Szín: Tengerészkék
Kiegészítők Levehető nyakvédő, lágyékvédő