FÖOLDAL TERMÉKEK GYIK TECHNOLÓGIA KAPCSOLAT

SPECIÁLIS VÉDÖMELLÉNYEK

A speciális mellények verhetetlen minőségüek, és azokat a katonai, illetve taktikai kiképző egységekéhez képest hétköznapibb környezetre alakították ki. A speciális mellények kialakítása és gyártása ugyanolyan körültekintéssel történik, mint cégünk taktikai mellényeié, így a végeredmény egy kivételes és testhezálló lövedékálló mellény.


EnGarde Puma

Az "EnGarde Puma" egy külső töltényhordós ballisztikai mellény a rendőrségi állomány és biztonsági szervezetek tagjai számára. Ez a hétköznapi kinézetü mellény oldalnyílásokkal rendelkezik, amelyek optimális állíthatóságot és viselési kényelmet biztosítanak. Nagy teherbírású termék, amelyen vészhelyzeti húzókar és derékszíj található, amelyekkel a mellény a testhez rögzíthető. Standard kialakításban a mellény öt zsebbel rendelkezik; egy rádiózsebbel, egy cipzáros zsebbel, két tártartóval és egy mini-zseblámpa elhelyezésére alkalmas zsebbel. A mellény hátoldalán Velcro felrakási pont van kialakítva, ahová nagyméretü (10cm x 30cm-es) azonosító lapot lehet elhelyezni, első oldalán pedig rejtett Velcro felrakási pont van kis méretü (5cm x 10cm-es) azonosító lap
Specifikáció

Elérhető ballisztikai csomagok: ENGARDEII-ULTRA™, ENGARDEIIIA-ULTRA™, vagy ENGARDEIIIA-MT-PRO
A huzat anyaga: Nagy teherbírású Poly Duck
NIJ védelmi szintek: II+ vagy IIIA+
Súly (közepes méret): 1,9 kg / 4,2 lbs II+ NIJ Szint esetén
2,5 kg / 5,5 lbs IIIA+ NIJ Szint esetén
Színek: TengerészkékEnGarde Vezetői Mellény ("Executive Vest")

Az "EnGarde Executive" kimagasló minőségü mellény, amelyet azzal a céllal terveztek, hogy egyedülálló megoldást kínáljon vezetői pozíciókban dolgozók számára. A termék ideális politikusok, üzletemberek, illetve akár testőrök számára is. A mellény súlya mindössze 2,5 kg (5,5 lbs), és viselője számára optimális IIIA NIJ Szintü védelmet nyújt. Az EnGarde Executive nemcsak első és hátsó, hanem oldalsó védelmet is biztosít.
Specifikáció

Elérhető ballisztikai csomagok: ENGARDEIIIA-PRO
A huzat anyaga: Pamutvászon
NIJ védelmi szint: IIIA+
Súly (közepes méret): 2,5 kg / 5,5 lbs
Fekete
Színek