FÖOLDAL TERMÉKEK GYIK TECHNOLÓGIA KAPCSOLAT

REJTHETŐ VÉDŐMELLÉNYEK

A rejthető mellénynek olyan pontosan kell illeszkednie a viselőjére, hogy ne legyen észrevehető. Az EnGarde mellényt úgy tervezték, hogy hosszú ideig is viselhető legyen. Egyszerűsége és szélsőséges alkalmazhatósága teszi ezt a mellényt a legjobb választássá.


EnGarde DeLuxe rejthető mellény

Bevezetése óta az EnGarde DeLuxe lett a legnépszerűbb mellény. A rendkívül jól rejthető mellény maximális védelmet nyújt lőfegyverek ellen minden irányból, ezáltal ideális választás a rendészeti és biztonsági szervek tagjai részére. Az EnGarde DeLuxe huzata gyárilag "láthatatlan" belső zsebekkel lett ellátva, amelyek lehetővé teszik 25cm x 30cm TitanSkin™ vagy ENGARTEX™ panelek utólagos behelyezését.

Specifikáció

Ballisztikai csomagok: ENGARDEII-ULTRA™, ENGARDEIIIA-ULTRA™, vagy ENGARDEIIIA-MT-PRO
A huzat anyaga: Cordura® vagy COOLMAX® ACTIVE
NIJ védelmi szintek:: II, IIIA
Súly (közepes méret): 1.55 kg / NIJ niveau II
1.95 kg / NIJ Level IIIA
Szín: Fekete, fehér
Kiegészítők: SteelSkin™ szúrásálló panelEnGarde kettős felhasználású mellény

Hasonlóan az EnGarde DeLuxe mellényhez, az EnGarde kettős felhasználású rejthető mellény ideális választás a rendészeti szervek tagjai és a biztonsági személyzet számára, amely azonban két belső zsebbel egészül ki, amely lehetővé teszi nehéz páncél lemezek behelyezését, így ideális választás azok számára, akiknek időnként szükségük lehet fokozott védelemre nagy sebességű lövedékek vagy géppuska ellen. A nehéz páncél lemezek maximális védelmet nyújtanak puska tűz ellen ill. jobb tompa sérülés védelmet adnak és így lehetőséget adnak a felhasználónak a tűz viszonzására a becsapódást követően. Ez a termék használható nyílt taktikai mellényként, illetve rejthető mellényként is.
Specifikáció

Ballisztikai csomagok: ENGARDEII-ULTRA™, ENGARDEIIIA-ULTRA™, vagy ENGARDEIIIA-MT-PRO
A huzat anyaga: pamutvászon
NIJ védelmi szintek: II vagy IIIA
Súly (közepes méret): 1,6 kg / NIJ II+
1,9 kg / NIJ IIIA+
4,25 kg / 2 db. III Szintű betéttel
7,25 kg / 2 db. IV Szintű betéttel
Szín: Sötétkék
Kiegészítők: TitanSkin™ szúrásálló panel, ENGARTEX™ lágy sérülésvédő panel és SteelSkin™ szúrásálló panel