FÖOLDAL TERMÉKEK GYIK TECHNOLÓGIA KAPCSOLAT

>MEREV PÁNCÉLZAT ÉS SISAKOK

Az EnGarde számos, a legmodernebb elvárásokat kielégítő merev védőbetétet and sisakot kínál. Az összes sisakunk és lemezünk úgy van kialakítva, hogy kényelmes legyen, és a lehető legnagyobb mozgási szabadságot biztosítsa, miközben maximális védelmi felületet nyújt. A vásárló igényeitől függően III és IV Szintű betéteket kínálunk:

EnGarde PASGT Sisak; IIIA NIJ Szint

Az EnGarde PASGT sisak IIIA NIJ Szintű védelmet nyújt lövedékek és repeszek ellen. A sisak héjazata több Aramid-réteget tartalmaz. Ezeknek köszönhetően az EnGarde PASGT sisak maximális kényelmet, mobilitást és védelmet biztosít.
Specifikáció:

Méretek: Közepes (M) / Nagy (L)
NIJ védelmi szint: IIIA
Súly: 1.4 kg / 3.1 lbs
Szín: Fekete / Tengerészkék / RozsdabarnaEnGarde MICH Sisak; IIIA NIJ Szint

A Moduláris Integrált Híradástechnikai Sisakot („Modular Integrated Communications Helmet”; MICH), vagy másik közismert nevén Továbbfejlesztett Harci Sisakot („Advanced Combat Helmet”; „ACH”), az Egyesült Államok Hadserege Katonai Rendszereinek Központja („United States Army Soldier Systems Center”) azzal a céllal fejlesztette ki, hogy ez lesz a védő harci sisakok következő generációja.

Az EnGarde MICH sisak IIIA NIJ Szintű védelmet nyújt lövedékek és repeszek ellen. A sisak héjazata több Aramid-réteget tartalmaz. Ezeknek köszönhetően az EnGarde MICH egy olyan kis súlyú sisak, amely maximális kényelmet, mobilitást és védelmet biztosít.
Specifikáció:

Méretek: Közepes (M) / Nagy (L)
NIJ védelmi szint: IIIA
Súly: 1,3 kg / 2,9 lbs
Szín: FeketeEnGarde DYNEEMA® betét; III Szint

Az EnGarde DYNEEMA® III Szintű betét 100%-ban DYNEEMA®-ból készül. A betét 3D-ben hajlított, képes többszörös találatoknak és gránátrepeszeknek ellenállni. A betét pozitív felhajtóerő-hányadossal rendelkezik, így lebeg a vízen. Ez a betét egy IIIA Szintű mellénnyel együtt III Szintű védelmet nyújt.
Specifikáció:

Méret: 10" x 12"
Súly: 1.25 kg / 2.75 lbs
Vastagság: 1,9 cm / 0,76"EnGarde Aramid/Cer. Betét; IV Szint

Ez a betét Aramid és Kerámia („Ceramic”) kombinációja. A betét 3D-ben hajlított, és képes gránátrepeszeknek és mellényeken áthatoló lövedékeknek (pl. 7.62x63 AP) is ellenállni. Ez a betét egy IIIA Szintű mellénnyel együtt IV Szintű védelmet nyújt.
Specifikáció:

Méret: 10" x 12"
Súly: 2.8 kg / 6.15 lbs
Vastagság: 1.7 cm / 0.67"